Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΟΜΒΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η ΡΟΜΒΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ σας καλωσορίζει στο blog της.
Τα επαγγελματικά πεδία της εταιρείας μας ομαδοποιούνται στα κάτωθι:
  • Μελέτες και εγκαταστάσεις θέρμανσης σε νέα κτίρια
  • Μελέτες και εγκαταστάσεις θέρμανσης σε υφιστάμενα κτίρια
  • Αυτονομήσεις θέρμανσης σε μεμονωμένα διαμερίσματα
  • Αυτονομήσεις θέρμανσης σε παλαιές πολυκατοικίες
  • Εφαρμογές ηλιακής ενέργειας
  • Μελέτες και εγκαταστάσεις κλιματισμού
  • Διαχειρίσεις κτιρίων
Το blog δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών μας για τα νέα της εταιρείας μας, όπως και τη δυνατότητα απαντήσεων μας σε ποικίλα ερωτήματα που δημιουργούνται στους επισκέπτες μας. Η πολυετής εμπειρία μας σε εγκαταστάσεις θέρμανσης και διαχειρίσης κτιρίων μας έχει υποδείξει ότι αφενός είναι αλληλένδετα και αφετέρου προκύπτουν πάρα πολλά ερωτηματικά στον καταναλωτή.

Η διαχείριση κτιρίων ήρθε ως παρεπόμενο των εγκαταστάσεων θέρμανσης μιας και ποικίλες τεχνικές εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει σε πολυκατοικίες (συστήματα ασύρματης και ενσύρματης θερμιδομέτρησης, αυτονομήσεις θέρμανσης κτλ) μας υπέδειξαν τη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο αντικειμένων.

Πολλές φορές αφού αντικαθιστούσαμε την αντι-οικονομική και συνάμα προβληματική ωρομέτρηση με θερμιδομέτρηση, προβάλλοταν ως φυσικό επακόλουθο το έρωτημα: "Και τώρα τι θα γίνει με την κατανομή δαπανών;". Γρήγορα διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν κενά τόσο στο τεχνικό όσο και στο νομικό πλαίσιο. Αυτή ήταν και η αιτία να καταπιαστούμε και με την απαιτητική διαχείριση κτιρίων.

Σήμερα η εταιρεία μας εκπροσωπεί διαχειριστικά πλήθος πολυκατοικιών σε όλη την Αθήνα και τα προάστεια, ενώ από τις αρχές του 2012 καταφέραμε και αναπτύξαμε και ένα δίκτυο πελατών και στη Λαμία το οποίο διευρύνεται συνεχώς.

Η πείρα μας, μας έχει υποδείξει ότι το κάθε κτίριο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση μιας και οι ανάγκες, οι σχέσεις των συνιδιοκτητών και τα προβλήματα του κάθε κτιρίου το καθιστούν ιδιαίτερο.

Με εκτίμηση
Η ομάδα διαχείρισης

1 σχόλιο: